torsdag 10 november 2022

Ny hemsida om företag i Norrtälje


Norrtälje har en ny hemsida med fokus på företag i Norrtälje. Enligt Resumé så verkar det vara tänkt att fungera som en plattform där besökaren kan hitta företag inom olika branscher. Detta är något vi ser som extra användbart för sommargäster och nyinflyttade. 
Men efter att ha besökt hemsidan själv och tittat igenom den gedigna listan av restauranger i Norrtälje så inser man snabbt att det finns många företag man inte har koll på trots att man bor i kommunen. Även om idén är bra så undrar man ju hur de ska få besökare till hemsidan när de flesta företag redan finns i Google.

Men lyckas de med den delen så bör det finnas ett intresse från bland annat mindre företag i kommunen att synas på hemsidan för att få exponering mot potentiella kunder. 

Norrtäljeföretag.se som sidan heter har även ett samarbete med Norrtälje Kommun där ungdomar i Norrtälje kommun får chansen att testa på att vara egna företagare under sommaren. Något som vi tycker är ett väldigt bra initiativ och hoppas att fler ungdomar vågar testa på att vara egna företagare. Vill du läsa mer och stötta ungdomarna genom att köpa deras tjänster kan du läsa mer om initiativet här

Som sagt hemsidan har potential att bli en startpunkt för företagande i Norrtälje och även om det finns hjälp i form av företagscentrum när det gäller att starta företag, så finns det inte någon riktigt samlingsplats där man kan se utbudet av etablerade företag. 

Det här kan till exempel vara användbart för företagare som planerar att etablera sig i Norrtälje. Norrtäljeföretag.se verkar fortfarande vara i ett tidigt stadie, men vi hoppas att sidan når sin fulla potential och blir en användbar plattform för den som letar efter företag i Norrtälje kommun.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar